(Arkistoitu sivusto, 9/2013)

Hei!

Etsiikö teidän yrityksenne aktiivista, rohkeaa ja määrätietoista osaajaa mielenkiintoiseen projektiin Uudenmaan alueelle? Haluatteko kenties henkilön, jolla pysyy langat käsissä, asiakkaat ja sidosryhmät tyytyväisinä ja joka viestii taitavasti niin talon sisällä kuin ulkopuolella? Onko haussa hyvä tyyppi, joka on sitoutunut tiimin jäsen, haluaa tehdä työnsä hyvin, mutta omaa myös maalaisjärkeä? Onneksi olkoon, taisitte juuri löytää etsimänne!

Olen 28-vuotias projektiosaaja ja etsin ympärilleni dynaamista työyhteisöä. Olen työskennellyt tiimiyrittäjyyden sekä talous- ja työelämätaitojen oppimisympäristön parissa, mutta kuulen mielelläni myös aivan eri alan projekteista. Olen myyntihenkinen ja HR/tiimien toiminta ja bisnestoiminnan kehittäminen ovat aina kiinnostaneet minua.  Toisaalta harrastukseni kautta maa- ja metsätalous on tullut tutuksi ja esimerkiksi maaseudun vetovoimaprojektiin lähtisin heti mukaan. Koska laadukas viestintä ja visuaalisuus ovat minulle tärkeitä, etsin töitä myös viestinnän ja markkinoinnin parista.  Ennen kaikkea haluan työskennellä laadukkaiden tuotteiden/palveluiden ja motivoituneiden ihmisten ympäröimänä. Uskon että hyvälle organisoijalle on tarvetta alasta riippumatta!

Odotan työpaikalta hyvää ilmapiiriä ja kirkasta visiota, jonka avulla johdetaan motivoituneita työntekijöitä. Mielenkiintoisia haasteita ja mahdollisuutta käyttää omia vahvuuksiaan työnteossa. Uskon, että tehokkaan ja tuottavan yrityksen takana on aina hyvinvoivia yksilöitä ja innostuneita tiimejä. Sopivan paikan löytyessä sijaintikaan ei välttämättä ole este – ovathan ihmiset muuttaneet aiemminkin työn perässä.

Hyvä työnantaja, keräsin näille sivuille kaiken, mitä Sinun tulee tietää palkataksesi minut – CV:n, esittelyni ja osaamiskarttani. Tämän lisäksi kaikki haluavat tietysti palkata sen hyvän ja energisen tyypin, jolla on sitä Yes-asennetta. Sen voit varmistaa parhaiten työhaastaattelulla, joten soita ja sovitaan aika!

Yhteistyöterveisin,

Satu Olkinuora
P. 040 455 7490
E. olkinuora.satu (a) gmail.com
Sundsberg
Kirkkonummi

PS: Mikäli olet vain kiinnostunut ohikulkija tai sinulla ei ole juuri nyt tarjota minulle unelmieni työpaikkaa, pyydän, että vinkkaat tästä sivustosta tutuille, jaat somessa ja pistät sanan kiertämään. Verkostoissa on voimaa!

PPS. Kiinnostaako sinua kuinka kampanjani etenee? Seuraa minua Twitterissä osoitteessa twitter.com/SatuOlkinuora niin kerron kampanjan tuloksista! Widget löytyy tuosta vierestä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s